Vychutnaj si leto na maximum: Inšpiruj sa krásnymi nechtami, ktoré by si túto sezónu určite mala vyskúšať

Leto je perfektnou príležitosťou, aby si sa s manikúrou poriadne vyhrala. Čím viac farieb, tým lepšie – kedy inokedy, ak nie teraz? Priniesli sme ti niekoľko nápadov, ktorými sa môžeš inšpirovať. 

Tieto zdobenia sú aktuálnym hitom

Mirror púdre

Dokonalý letný trend, ktorý si zamiluje každá zákazníčka! Ich aplikácia je naozaj veľmi jednoduchá. Prášky zaleštíme do výpotku farebného géllaku alebo vytvrdeného lesku a zakončíme ďalšou vrstvou lesku.

mir

Cat eye v neónových farbách

Čo viac kričí leto ako neónové farby? Ak túžiš po originálnom, no nenáročnom zdobení, naša kolekcia OBSESSION je presne pre teba. Vybrať si môžeš až zo 6 žiarivých farieb, ktoré sú na leto ako stvorené.

CAT3

Overená klasika - červená na milión spôsobov

Kto nie je pripravený experimentovať s inými farbami, červená je správnou voľbou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Naša kolekcia červených géllakov vyhovie aj tým najnáročnejším požiadavkám. Sada BLOODY PLANET obsahuje 3 cat eye géllaky, ktoré sú veľkým hitom,  2 čisté tóny červenej a 1 trblietavý luxusný červený odtieň.

BLOOD2

Žiarivé a letné farby

Stávkou na istotu sú aj jemné letné farby. Naša kolekcia SUMMER ukrýva 6 krásnych odtieňov, ktoré ťa svojou pigmentáciou uchvátia. Sú navrhnuté tak, aby sa farby dali kombinovať, no môžeš ich použiť aj samostatne a dozdobiť podľa seba.

SUMMER2

Pre najodvážnejšie

Tie odvážnejšie poteší naša kolekcia WELCOME NEON, kde nájdeš tie najvýraznejšie farby. Vysoká pigmentácia týchto géllakov ti zaručí dokonale krytie a aj vďaka tomu je práca s nimi veľmi jednoduchá.

WC3  

Priesvitné, no zároveň farebné

Hľadáš niečo naozaj originálne? Naša odpoveď je Neon JELLY! Táto kolekcia opäť obsahuje 6 priehľadných farebných géllakov so skleneným efektom, s ktorými vyčaruješ tie najoriginálnejšie dizajny. Použiť ich môžeš na celé nechty, no dokonale vyniknú aj vďaka vstavanej francúzskej manikúre.

jelly

Všetky produkty z jednotlivých kolekcií si môžeš objednať aj samostatne. Viac inšpirácie nájdeš na Instagrame našej Ivet @i_don_t_do_nails a ďalšie novinky na @yvettennailsbrand.